Noslēdzies portāla "Delfi" un "Positivus Music" kopīgi rīkotais konkurss par igauņu grupu "Ewert and The Two Dragons", kas 1. martā uzstāsies koncertzālē "Palladium". Uzvarētāji balvā saņēms ielūgumus uz šo koncertu.

Konkurss norisinājās no 18 līdz 25. februārim, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu vienai personai uz populārās igauņu grupas koncertu "Palladium". Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies "Positivus Music" pārstāvji.

Konkursa uzvarētāji:

Artis artissco@.....com

Baiba Podniece podniecebaiba@......lv

Gita gita.valtere@.......lv

Jau ziņots, ka Baltijas folkroka sensācija "Ewert and the Two Dragons" 1.martā uzstāsies "Palladium" koncertzālē ar vērienīgu pavasara koncertu. Biļetes tirdzniecībā pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un www.palladium.lv.

Pareizās atbildes:

1. Kā saucas "Ewert and The Two Dragons" otrais studijas albums, kuru izdeva Latvijas neatkarīgā izdevniecība "I Love You Records"?
"Good Man Down"

2. Kuru Baltijas valsti pārstāv grupa "Ewert and the Two Dragons"?
Igauniju

3. Cik Positivus festivālos "Ewert and The Two Dragons" ir piedalījušies?
3

4. Nosauc grupu, ar kuru "Ewert and the Two Dragons" uzstājās kopā 2011. gada "Song of Freedom" pasākuma Tallinas Dziesmu svētku estrādē!
Brainstorm

5. Cik Igaunijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pērn saņēma "Ewert and The Two Dragon"?
5

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!