Foto: DELFI

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Saulkrasti Jazz Festival 2012" no 9. līdz 16.jūlijam organizēja konkursu. Diviem konkursa uzvarētājiem būs iespēja laimēt katram divus ielūgumus un visu festivāla līdz 21. jūlijam - apmeklēt festivāla koncertus bez maksas.

Paldies visiem par piedalīšanos! Uzvarētāji - Jorens Balodis (e-pasts: jor....@inbox.lv) un Svetlana Skinča (e-pasts: sci....@inbox.lv).

Par biļešu saņemšanu ar konkursa uzvarētājiem sazināsies festivāla organizatori.

No "Saulkrasti Jazz Festival" šī gada mūziķiem organizatori īpaši izceļ pasākuma galveno viesi, kurš uzstāsies festivāla koncertā sestdienas, 21. jūlija, vakarā – šarmantais un iedvesmojošais nigēriešu soul-jazz dziedātājs Ola Onabule. Dienu iepriekš, piektdienas 20. jūlija vakarā, uz skatuves kāps pikants grovy-funk projekts no Berlīnes Mo’Blow. Un ne mazāk pikantais un atraktīvais pašmāju mākslinieks Deniss Paškēvičs – šoreiz skatītājus pārsteigs kopā ar dāņu mūziķi Christian Frank.

Savukārt vēl nebijušus un nedzirdētus pārsteigumus sola viesi no Amsterdamas The Drumbassadors. Šajā grupā spēlē divi mūziķi, un abi spēlē... bungas.

Pareizās atbildes:

1. "Saulkrasti Jazz Festival 2012" galvenais viesis nigēriešu soul–jazz dziedātājs Ola Onabule savu pirmo albumu ierakstīja 1994. gadā. Kāds ir tā nosaukums?

More Soul Than Sense;

2. Kuram no "Saulkrasti Jazz Festival 2012" viesiem ir uzvara konkursā "Future Sounds  Award 2011"?

Mo'Blow;

3. Kuras "Saulkrasti Jazz Festival 2012" viesu grupas koncertieraksta diskā ir iekļauta dziesma ar nosaukumu "Heavy Shit"?

The Drumbassadors;

4. Kāds ir nosaukums atpūtas kompleksam Saulkrastos, kur notiks visi "Saulkrasti Jazz Festival 2012" koncerti?

Minhauzena Unda;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!