Foto: EPA/LETA

Jau šogad leģendārie Austrālijas rokenrola grandi "AC/DC" plāno ierakstīt jaunu albumu un ar vērienīgu koncertturneju atzīmēt savu 40. jubileju, atsaucoties uz grupas līdera Braiena Džonsona interviju kādā Floridas radiostacijā, raksta žurnāls "Rolling Stone".

"Nu, jūs būsiet pirmie kas to uzzina," Džonsons atklājis radiostacijas dīdžejam, "mēs visu laiku to noliedzām, jo nebijām īsti droši, taču domāju, ka jau maijā mēs dosimies uz Vankūveras studiju. Tas nozīmē, ka mēs pamazām gatavojamies."

"Rolling Stone" norāda, ka, ja viņš patiešām runā par jauna albuma ierakstīšanu, tad tas būs pirmais kopš 2008. gadā izdotā "Black Ice". Ticamību tam palielina arī fakts, ka jau pērn grupas dalībnieki Angus un Malkolms Jangi esot rakstījuši jaunas dziesmas, taču neko vairāk nebija paskaidrojuši.

Džonsons arī atklājis, ka grupa gatavojas īpaši atzīmēt savu 40. jubileju. "Kopš dibināšanas pagājuši jau 40 gadi, ko domājam atzīmēt ar 40 koncertiem 40 dažādās vietās, tādējādi pasakoties faniem par nerimstošo lojalitāti. Pilnīgi nopietni, mūsu fani ir paši labākie pasaulē, un mēs esam pateicīgi ikkatram no viņiem. Ir pagājuši jau četri gadi, kopš bijām pēdējā tūrē un es nevaru sagaidīt, kad atkal tādā dosimies," stāstījis "AC/DC" solists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!