Mākslinieciskā darbnīca "Orbīta" veido jaunu tradīciju – mūsdienu dzīvās mūzikas festivālu "CONCEPTIONS #1", kas norisināsies 26.februārī Andrejsalā, "Orbītā", informē organizētāji.

"Mūsdienu muzikālā kultūra mudž no iespējamo stilu un virzienu pārpilnības. Ērā, kad portatīvais dators spēj aizstāt veselu orķestri, īpašu vērtību iegūst mūziķi, kas spēj radīt modernu un aktuālu dzīvo mūziku. Viņu koncertos notiek emocionāla mijiedarbība starp publiku un mūziķiem," norāda rīkotāji.

Festivāla eklektiku radīs nu-jazz, easy-listening, drum`n`base, acid-jazz, nu-swing, electronic, disco, dance-punk un electro-funk noskaņas. Šogad pasākuma galvenā tēma ir tieši latviešu kolektīvi. Savas stila un skaņu koncepcijas piedāvās tādas autoritatīvas grupas, kā "The Briefing", "Dandelion Wine", "Beat-Retro-Scratch", kā arī nesen izveidotas, bet jau daudzsološas grupas "Sun Quay", "Riga Metro", "Zara.za" un "JJ Project". Mūziķus atbalstīs DJ Funkstrot, VJ Astrowind un VJ Pleshkan.

Festivāls sāksies plkst. 19:00 Andrejostas 4, korpuss № 15. Ieeja par ziedojumiem: 5 lati vai 3 lati ar flajeri. Informācija un flajers: www.andrejsala.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!