Foto: DELFI
"Positivus" festivāla rīkotāji apstiprinājuši sarakstu ar Baltijas valstu mūziķiem, kuri uzstāsies uz festivāla "I Love You" skatuves, informēja festivāla rīkotāji.

Uz šīs skatuves šogad uzstāsies grupa "HMP?", kas nesen atsākusi darbību pēc ilga pārtraukuma, Ksenijas Sundejevas ("Tribes Of The City") un Gata Zaķa ("Mundane") jaunais projekts "ZRYA", Goran Gora and The Yrs, kas šoreiz atskaņos dziesmas vienīgi no albuma "JetLag", kā arī Andis Grīva un "Gines Rekordu Orkestrs". Šīs skatuves mākslinieku vidū ir arī Kārlis Kazāks, grupas "Mundane", "Bērnības Milicija", "Acid Rain", "Parara", "Das Sonntags Legion" un bāra "I Love You" rīkotā jauno grupu konkursa "Open Mike" sezonas uzvarētāji - grupa "Momend".

Lietuvu šogad pārstāvēs "indie-rock" grupa "The Colours of Bubbles", kas jau plūkusi laurus vairākos starptautiskos konkursos, bet no Igaunijas uz festivālu brauks "electro-pop" ansamblis "Malcolm Lincoln", kas gatavojas pārsteigt publiku ar saviem neparastajiem skatuves tērpiem un labu mūziku.

Paredzams, ka "I Love You" skatuves programma līdz festivālam vēl tiks papildināta.

Jau vēstīts, ka "Positivus" festivāls 15. un 16.jūlijā jau piekto reizi notiks Salacgrīvā un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Divu dienu biļetes maksā 33 latus, bet ar vietu telšu pilsētiņā - 36,50 latu. Pieejama arī grupas biļete - pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās 29 latus, bet ar vietu telšu pilsētiņā - 32,50 latu.

Festivāla dalībnieku vidū apstiprināti tādi mūziķi kā "Editors", "James", "Hurts", "Röyksopp", Mark Ronson & The Business Intl., "Beach House", "Alcoholic Faith Mission", Alina Orlova, grupa "Auļi", "Chapel Club", "Dry The River", "Dzelzs Vilks", "Ewert And The Two Dragons", Gustavo, "Iiris", "OK Go", "Pulled Apart By Horses", "Satellites LV", "The Kissaway Trail", "Tunng" un "Yoav". Festivāla programmu vēl papildinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!