Foto: Publicitātes foto
Kļuvuši zināmi tie DJ, kuri uzstāsies tieši pirms Deivida Getas šova 17.oktobrī, kā arī rūpēsies par ballīti VIP biļešu īpašniekiem. Deivida Getas menedžments un ierakstu kompānija apstiprināja, ka atlases kārtībā izvēlējušies iesildītājus Rīgas šovam. Šie DJ no plkst. 19 dalīs savā starpā aptuveni divas stundas - Edgar Storm uzstāsies pirmais, bet pēcāk - [Ex] da Bass.

Edgar Storm (attēlā) ir dīdžejs, producents, kluba pasākumu organizators, kurš karjeru sācis vēl tālajā 1996.gadā. Patlaban Rīgas kluba "Studio 69" rezidents un pasākumu direktors. Pirms tam bijis rezidents tādos klubos kā "Groks", "Pepsi Forum","Roxy","Red Square" un "Larocca". Radio "MixFM" vada raidījumu "Studio69 Live".

2012.gadā DJ Edgar Storm kopā ar DJ Piastro uzvarēja Braiena Kalbertsona un ierakstu kompānijas "Indaba Music" izsludinātajā konkursā par remiksu kompozīcijai "Still Here". Puiši arī saņēma ierakstu kompānijas "Verve" piedāvājumu izdot savu sacerējumu.

Savukārt [Ex] da Bass ir viens no mūsdienu latviešu visaktuālākajiem dīdžejiem un producentiem. Savu karjeru sākot dzimtajās Cēsīs, patlaban [Ex] da Bass ierindojams ne tikai Latvijas, bet visas Baltijas dīdžeju topa galvgalī. 2010. un 2011.gadā atzīts par Latvijas vadošo DJ.

Nu jau vairāk nekā desmit gadus viņš strādā arī "European Hit Radio", kur kopš 2006.gada vada raidījumu "Party Service".
Karjeras laikā viņš uzstājies vai visos ievērojamākajos Baltijas klubos, kā arī Somijā, Vācijā, AAE un citviet. 2005.gadā viņš pārstāvēja Baltijas valstis lielākajā elektroniskās mūzikas festivālā "Loveparade" Berlīnē.

Pagājušajā gadā [Ex] da Bass kopā ar Matthew Nagle guva starptautisku ievērību ar Ne-Yo kompozīcijas "Let Me Love You" remiksu. Pats Ne-Yo atzina viņu radīto remiksu par labu esam un pat izmantoja savā uzstāšanās šovā "Dancing With The Stars 15".

Savukārt arēnas VIP zonā - Arēnas Rīga "LMT klubā" VIP biļešu īpašnieku labsajūtai no plkst. 19 līdz pat 3 naktī (ar pārtraukumu vienīgi Deivida Getas šova laikā) savas dīdžeja prasmes demonstrēs DJ Nickey Miles, DJ Alvuxa un DJ PYEP.

Pēc Deivida Getas uzstāšanās visi pārējie interesenti aicināti uz oficiālo pēcšova ballīti klubā "Larocca", Brīvības ielā 96, kurā turpināsies līksmība un dejas līdz pat plkst 6 rītā.

Biļetes uz Deivida Getas šovu pieejamas "Biļešu serviss" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!