Foto: F64

Mūziķis Dons grasās ierakstīt jaunu albumu, kurā būs apkopotas emocijas, izjūtas un pārdzīvojumi no vairāk nekā 25 000 kilometru garā ceļojuma līdz Vladivostokai un Indijas vecākajai pilsētai, svētvietai Varanasi, informēja mūziķa pārstāve Ilze Jansone.

"Sirsnība un starojums no klausītājiem dod emocijas, biezas, brīžiem tādas, ko grūti savaldīt un uzreiz saprast - to visu vajadzēja atšķetināt un tad atkal sakopot. Tieši tāpēc izvēlējos izkāpt no savas komforta zonas un doties plašumā viens, kur tu pats - cilvēks - esi mazs, kur var vienatnē apcerēt laimi, skumjas, mīlestību, vientulību, kur tu vari ilgoties un cerēt," saka Dons.

Transsibīrijas vilcienā Dons ņēma līdzi tikai ģitāru un muzikālās ieceres, kas iezīmējušās visas vasaras garumā, lai strādātu ar idejām, kā arī rakstītu jaunas dziesmas. Patlaban nākamā albuma materiāls ir pilnībā komplektēts, daļa ideju ieguvušas konkrētākas aprises, daļa tapusi pilnīgi no jauna. Oktobra beigās Dons laidīs klajā pirmo singlu no topošā albuma - dziesmu, kas tapusi garajā ceļā uz Vladivostoku.

Turpinot albuma "Varanasi" sākto tradīciju, Dons albumu prezentēs koncertzālē "Palladium" 2015. gada 14. februārī. Biļetes uz prezentācijas koncertu jau pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!