Foto: stock.xchng
Ikgadējais Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) karnevāls šogad notiks 26. februārī. Karnevālam, kurš notiks jau 72.reizi, šoreiz dota tēma "melnbaltā planēta", informē organizatori.

Foto galerija: LMA Karnevāls 2009

Uz karnevāla Lielās skatuves uzstāsies grupas "Sus Dungo", "V.I.P.P. Basbočka", "Melanna", 'Age of Stones", "Wild", "Dzelzs Vilks", "Eolika", 'Soundarcade", "2tie", "Suņa stunda" un "Oranžās brīvdienas". Tāpat gaidāmi tērpu un melnbaltās izstādes labāko darbu konkurss, modes skate un horeogrāfiskie deju priekšnesumi.

Savukārt uz Mazās skatuves uzstāsies "Pūce", "Acid Rain", "The Black Tea", "Kiss of the Dolls", kā arī metal-rock karaoke un teatrāli priekšnesumi.

Karnevālā būs arī industrial skatuve, kur uzstāsies "Tetsuo Schima", "Fort Spencer", "Narkose:x", "Hezzel", "Thinner", "Veerot-Muratrom" un dīdžeji.

Akadēmija karnevāla apmeklētājiem būs atvērta no 19:00, bet atklāšanas ceremonija notiks 20:00.

Obligāta prasība ir ievērot karnevāla tēmu un tērpties melni baltos tērpos. Aksesoāros un tērpā ir pieļaujams tikai viens citas krāsas akcents.

Uz melnbaltās planētas fiziski pastāv tikai melnā un baltā krāsa, bet katram tās apdzīvotājam vēl piemīt sava individuālā krāsa, kas ir kā jebkuras dzīvības aura. Šī planēta ir kā paralēlā pasaule, kurā ieskatoties vieni redz sapņus, citi atmiņas, daži tagadni, bet kāds nākotni.

Sīkāka informācija par pārējām telpām un to norisēm, kā arī biļešu cenām vēl sekos. Drīzumā gaidāma arī karnevāla interneta lapa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!