Foto: Publicitātes foto
Festivālā "Pīlādzis", kas 29. un 30. jūlijā, kas notiks Sporta un Atpūtas parkā "Pīlādžu mototrase", Stelpē, šobrīd dalību apstiprinājuši vairāk kā 30 mākslinieki.

Uz galvenās skatuves 29. jūlija vakarā kāps grupas "The Hobos", "Satellites LV", "Dzelzs Vilks", "SIA Radikal", kā arī īpašais viesis no Portugāles – dīdžejs ZinhO The EartquakE, kurš apmeklētājus priecēs ar regeja ballīti līdz sestdienas rītam.

Savukārt 30.jūlijā galvenās skatuves mākslinieki būs grupas "Ēnas", "How Much Personalities?", "re:public", "S.P.B.", "Age Of Stones", "Double Faced Eels", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Musiqq", bet par dejām rūpēsies "Radio 101" ētera personība Egons Reiters.

Festivāla otrās skatuves programma tiks izziņota tuvākajā nākotnē. Kopumā spēlēšanai uz šīs skatuves organizatori saņēmuši vairāk kā 80 pieteikumus, no kuriem būs atlasīta abu festivāla dienu otrās skatuves programma.

Tāpat šobrīd cītīgi tiek strādāts pie izklaides iespējām festivālā. Ja vēl kāds nav paguvis pieteikties un vēlas piedāvāt ko interesantu, festivāla organizatori sūtīt savu pieteikumu uz info@piladzis.lv .

Biļetes uz festivālu būs nopērkamas par vienas dienas cenu – 8 latiem. Cenā iekļauta arī telts vieta. Biļetes drīzumā būs pieejamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā.

Uzrādot ISIC karti pie ieejas, kartes īpašniekam 12% atlaide. Autostāvvietas cena 2 lati.

Bērniem līdz 14 gadu vecumam festivāla teritorijā jāatrodas pieaugušā pavadībā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam (uzrādot personas apliecinošu dokumentu) ieeja festivālā brīva, bet tikai pieaugušā pavadībā, kuram ir derīga ieejas biļete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!