Foto: Publicitātes foto

Vienā no šīs vasaras retajām siltajām naktīm Siguldas pilsdrupu estrādē izskanējusi "Sunset Festival" otrā diena, piedāvājot gan pašmāju mūziķu, gan jaunzēlandiešu grupas "The Naked and Famous" uzstāšanos.

Vakara ieskaņā uz skatuves kāpa pašmāju spožā debija Kriss Noa (Chris Noah) un grupa "Audience Killers", bet vakara kulminācijā klausītājiem bija iespēja baudīt jaunzēlandiešu viesu uzstāšanos.

Kalifornijā dzīvojošā jaunzēlandiešu grupa "The Naked And Famous" priecēja ne tikai ar pacilājošu priekšnesumu, bet arī ar savu neviltoto draudzīgumu. Viņi labprāt tikās un aprunājās ar saviem faniem gan pirms, gan pēc koncerta. Tāpat apmeklētājus priecēja brīnišķīgs augusta saulriets.

Papildus muzikālajai programmai klausītājiem bija iespēja aplūkot arī fotoizstādi ar spilgtākajiem mirkļiem no Glastonberijas festivāla Lielbritānijā, ko šovasar iemūžinājis kāds mūzikas baudītājs un entuziasts.

"Susnset Festival" norisinās Siguldas pilsdrupu estrādē jau otro gadu, taču tā pirmssākumi meklējami jau 2015. gadā, kad Siguldā viesojās pasaules džeza leģenda Ričards Bona un avangardiskā Rošīna Mērfija. Pērn Siguldā izskanēja īru dziesminieka Demjena Raisa izpārdotais koncerts un britu grupas "James" uzstāšanās. Šī gada festivāla programmā vēl atlikusi viena diena – 15.augustā Sigulda uzstāsies britu trio "The xx".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!