Foto: LETA

Vasaras izskaņā, 31.augustā "Arēnā Rīga" jau otro reizi viesojās ASV grupa "Korn", lai prezentētu savu jaunāko albumu "The Path Of Totality". Šī bija grupas vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs.

Ar koncertu Rīgā "Korn" noslēdz savu Eiropas turneju un dosies tālāk uz Indiju, kur viesosies Deli, Mumbajā un Bengalūrā. Šajā turnejā "nu metal" pamatlicēji fanus iepriecina gan ar saviem klasiskajiem skaņdarbiem, gan jaunākā albuma dziesmām.

Īpašu skanējumu koncertam piešķīra grupas "Mudvayne" meistarīgā basģitārista Raiena Martinī klātbūtne, kurš šīs turnejas laikā aizvieto ģimenes apstākļu dēļ Amerikā palikušo "Korn" dalībnieku Redžinaldu Arvizu jeb Fīldiju.

Kā iesildītāji "Korn" Rīgas koncertā uzstājās Latvijas grupa "Trendkill Method", kas ir viena no vecākajām Latvijas metālmūzikas grupām. Tā dibināta 1997.gadā ar sākotnējo nosaukumu "Gust of Anger". Līdz šim "Trendkill Method" jau iesildījusi tādas grupas kā "The Black Dahlia Murder" (ASV), "Maroon" (Vācija), "Cradle Of Filth" (Lielbritānija), "The Exploited" (Lielbritānija), "Tiamat" (Zviedrija), "Cannibal Corpse" (ASV) un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!