Foto: Publicitātes foto
19. martā grupa "Otra puse" klubā "9. Vilnis" prezentēs savu remiksu albumu, kā arī svinēs grupas solista Normunda Pauniņa dzimšanas dienu, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Vakara gaitā uz skatuves kāps ne vien pati grupa, bet arī īpašie vakara viesi – grupas dibinātāji Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, kā arī Normunda Pauniņa skatuves partneres, dziedātājas Antra Stafecka un Aija Andrejeva.

Grupas "Otra puse" jaunajā remiksu albumā tiks apvienotas 17 grupas kompozīcijas, kas radītas 20 gadu laika posmā – no 1996. līdz 2016. gadam. Albums taustāmā formātā būs pieejams ierobežotā skaitā eksemplāru – vien 1000 kopijās, kā arī digitālā formātā neierobežotā daudzumā.

1992. gadā pēc leģendārās grupas "Jumprava" darbības pārtraukšanas divi tās dalībnieki – Aigars Grāvers un Aigars Krēsla – nodibināja grupu ar nosaukumu "Otra puse", kur piedalīties tika uzaicināts tolaik vēl nevienam nezināmais dziedātājs Normuns Pauniņš. Šo gadu laikā grupa "Otra puse" ir raisījusi publikas interesi un saglabājusi popularitāti, kā arī mūzikas profesionāļu novērtējumu.

Grupas jaunākais albums "Uzzīmē mani" iznāca 2013. gadā. Tas Latvijas mūzikas gada balvā tika pie uzvaras nominācijā "Gada Pop album"s, kā arī dziesma "Uzzīmē mani", ko grupa iedziedāja kopā ar jauno dziedātāju Antru Stafecku, tika nominēta kā gada labākā dziesma.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs, internetā, kā arī pie ieejas pasākumā. Pērkot iepriekšpārdošanā, biļetes cena ir 7 eiro, bet pie ieejas pasākumā – 10 eiro.

Klubs "9. Vilnis" atrodas Kungu iela 8, Rīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!