Foto: Publicitātes foto
Ar koncertu 16. februārī Tukuma pilsētas kultūras centrā savu labāko dziesmu dubultalbuma prezentācijas koncertu turneju "Pamodini mīlestību" sāks grupa "Otra puse", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Kopumā turnejā plānoti pieci koncerti, kas notiks laikā no Valentīndienas līdz Starptautiskajai sieviešu dienai. Grupa uzstāsies arī Ādažos, Valmierā, Babītē un Mārupē.

"2017. gada nogalē izskanējusī grupas "Otra puse" 25 gadu jubilejas turneja apliecināja, ka dziesmas dzīvo līdzi laikam un ir iegūlušas klausītāju sirdīs. Emocionāli, ar stāvovācijām un sirsnības pilni, ir bijuši visi koncerti. Izdota arī labāko dziesmu izlase, kurā apkopotas 32 dziesmas , kas radušās laika posmā no 1992. gada līdz 2017. gadam, ieskaitot tā paša gada vasarā izdoto singlu "Taurenis", kas ir vēl viens duets ar dziedātāju Antru Stafecku," raksta grupas pārstāve Inese Vīksnāne.

Antra Stafecka grupai pievienosies arī šajos koncertos, kuros skanēs gan labi zināmie "Otras puses" hiti, gan jaunas kompozīcijas.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Labāko dziesmu dubultalbuma prezentācijas koncerti:

16. februārī – Tukuma pilsētas kultūras centrā;
17. februārī – Ādažu kultūras centrā;
24. februārī – Koncertzālē "Valmiera";
02. martā – Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā;
10. martā – Mārupes kultūras namā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!