Grupa "SuperHuman" laidusi klajā jaunu dziesmu, kurai dots nosaukums 'Jau Tā' un kas ir jaunākais singls no pavasarī gaidāmā grupas "SuperHuman" debijas albuma, portālu "Delfi" informēja grupas pārstāvji.

Ja nav iespējams noklausīties dziesmu automātiski, spied šeit!

"Dziesma 'Jau tā' skar tēmu, ar kuru nācās vai nāksies saskarties ikvienam – notikumi, kurus nevar izmainīt. Un viss, kas tev atliek, palūkoties atpakaļ, un pajautāt sev – vai nav ko nožēlot?"- tā jaunā "SuperHuman" singla rašanās apstākļus skaidro grupas solists Kristians.

Šis ir jaunais singls no grupas debijas albuma, kuru ir plānots izdot pavasarī. "Arī šoreiz izvēlējāmies strādāt ar britu producentu Gregu Heiveru, jo mūsu iepriekšējās sadarbības rezultāts – mini albums 'Taste IT' – mūs ļoti iedvesmoja. Singli no tā, smagnējais 'Voices' aktīvi skanēja radio "SWH Rock" rotācijā, savukārt liriskā 'Kad nakts' apmēram 25 nedēļas atradās "Latvijas Spices" topā," stāsta ģitārists Uldis.

2006. gadu grupa "SuperHuman" aizvadīja ļoti veiksmīgi. Grupa ir piedalījusies vairākos lielos festivālos, guvusi atpazīstamību Latvijas radiostacijās, iesildījusi slaveno Biliju Aidolu (Billy Idol) Baltijas koncertos, kā arī gada beigās studijā "Sound Division" ierakstījusi jaunās kompozīcijas savam debijas albumam. Tuvākie plāni 2007. gadam ir videoklipa filmēšana dziesmas 'Jau Tā' angļu versijai ('Hey You'), kā arī promo tūre gaidāmā albūma atbalstam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!