Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajā džeza dienā, 30. aprīlī, "Very Cool People" (VCP) piedāvās bezmaksas lielkoncertu TV24 studijā, Blaumaņa ielā 32, Rīgā. Koncerts sāksies septiņos vakarā un tajā piedalīses dažādi viesi: Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa, Kristīne Prauliņa, Evilena Protektore, Dinara Rudan, Oskars Stolse-Semerovs, Jānis Stībelis un citi.

Koncerts 30. aprīlī būs kā kopsavilkums sešu izglītojošu koncertu sērijai "Funkology", kas notika Vecrīgas klubā "Pulkvedim neviens neraksta" reizi mēnesī, sākot no 2014. gada septembra. Katrs koncerts bija veltīts kādai konkrētai jazz funk mūzikas leģendai, piemeklējot muzikāli atbilstošus pašmāju viesmāksliniekus.

Lielkoncertā "Very Cool People" sastāvam būs ne tikai dziedoši, bet arī spēlējoši papildspēki: Oskars Ozoliņš (trompete), Laura Rozenberga (trombons), Kristaps Lubovs (saksofons) un Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti), stāsta grupas pārstāvji.

Koncerts tiks translēts tiešraidē TV24, plānots to arī ierakstīt un izdot albuma formātā. Ieeja koncertā - bezmaksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ grupa aicina ierasties uz koncertu laikus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!