Piektdien un sestdien, 3. un 4. novembrī, Lielajā Ģildē norisināsies mūsdienu tautas mūzikas festivāls. Piektdien plkst. 19.00 – Baltijas koncerts ar Latvijas grupu “Oroboro” un “Iļģi” piedalīšanos, kā arī populārā lietuviešu vijolnieka Aļģirda Klovas folk-džeza projekts.
Sestdien plkst. 15.00 visi interesenti ir aicināti uz festivāla “DARBNĪCU” Lielās Ģildes Minsteres zālē, kur būs iespēja klātienē tikties ar festivāla mūziķiem, iepazīties ar viņu radošo darbību. Ieeja darbnīcā bez maksas.

Sestdien plkst. 18.00 – koncerts, kurā piedalīsies grupa no Lielbritānijas- velsieši “Rag Foundation” ar ķeltu tradīcijās sakņotu mūziku, Annas Lindblomas etno- džeza trio no Vācijas, latviešu grupa “Ārpus laika” kopā ar Anša Rūtentāla kustību teātri, un festivāla zvaigzne – sāmu dziedājs Wimme.

Sestdien plkst. 22.00 – Festivāla noslēguma pasākums un Danču mūzikas koncerts ar Latvijas grupu piedalīšanos: Laimas muzykanti, Maskačkas spēlmaņi, Dandaru spēlmaņi, Grodi, kā arī Latvijas – Lietuvas KK projekts.

Biļetes uz festivāla koncertiem joprojām var iegādāties mūzikas veikalā RANDOMS un Lielās Ģildes biļešu kasē. Informācija pa tālruni: 7 60 24 30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!