Foto: Publicitātes foto

Grupa "Instrumenti" papildus jau trim izsludinātajiem "Procrastination" sērijas koncertiem, izsludinājusi vēl trīs. Līdz ar to šogad grupas koncerti "Palladium" koncertzālē notiks 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī.

"Procrastination" sērijas koncerti tiek veidoti kopā ar režisoru Uģi Olti un māksliniekiem Lāsmu Lagzdiņu un Kristapu Epneru - "Instrumenti" jaunākā albuma pirmā singla "Don't Hold Onto Me" video klipa radošo komandu.

Gaidāmajos koncertiem grupa sola vēl nebijušu un reizē intīmu piedzīvojumu - "Procrastination" koncertsērijas laikā koncertzāle tiks pārvērsta par "Instrumenti  aizspoguliju,  rotaļājoties ar visām cilvēka maņām, sola koncerta organizatori.

Līdz novembra koncertiem "Instrumenti" vēl aicināti piedalīties vairākos festivālos Vācijā, Somijā, kā arī ASV ("Culture Collide" un "CMJ Marathon"). Tāpat grupa kā īpašie viesi piedalīsies "Prāta Vētras" koncertos Maskavā un Sanktpēterburgā.

Piedāvājam noskatīties arī grupas jaunākā albuma pirmā singla "Don't Hold Onto Me" videoklipu:

Instrumenti - Don't Hold Onto Me from Instrumenti on Vimeo.

Iepriekš jau ziņots, ka biļetes uz grupas albuma prezentācijas laikā izsludināto koncertu 21. novembrī izpirktas diennakts laikā, tāpēc grupa izziņoja vēl divus koncertus – 22. un 23. novembrī.

Biļetes uz gaidāmajiem koncertiem pieejamas "Biļešu Servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!