Foto: Publicitātes foto
Ivo Fomins 4.martā svin dzimšanas dienu un visiem savas mūzikas cienītājiem piedāvā savu jaunāko dziesmu 'Viņam nav laika'. dziesmas mūzikas autors ir pats jubilārs, bet vārdu autors - Guntars Račs.

Ivo Fomins  'Viņam nav laika'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/IvoFomins_VinjamNavLaika.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas pirmatskaņojums notika "Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas" pasākumā uz Nacionālā teātra skatuves.

Ivo Fomins: "Šī dziesma visā pilnībā atspoguļo kopējo, mana jaunā  albuma noskaņojumu. Es jau sen vēlējos ierakstīt kaut ko tādu, izteikti "roķīgu". Nu tā, lai no visas sirds var iztrakoties. Man šķiet, ka ir izdevies un es esmu ļoti, ļoti apmierināts ar rezultātu. Ceru, ka maniem faniem tas arī patiks."

Jaunā dziesma ir singls no Ivo Fomina gaidāmā albuma "Pulss", kurš klajā nāks jau pēc nedēļas 14.martā.  Jaunajā albumā ir apkopotas 12 jaunas dziesmas, no kurām tikai dažas ir pirms tam dzirdētas radiostacijās. Starp tām ir tādi hiti kā 'Dažreiz', 'Viena minūte bez tevis', 'Laid, lai notiek' un 'Arī tev'.

Albumu producējis pats Ivo Fomins sadarbībā ar Egilu Mežu un Māri Priedi. Plašāka informācija par albumu un albuma prezentācijas pasākumiem sekos nākamajā nedēļā.

Šeit varat noskatīties Ivo Fomina uzstāšanos Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas koncertā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!