Foto: Publicitātes foto
Liepājas mūziķis Ivo Fomins trešdien, 3. novembrī publisko savu jaunāko dziesmu 'Pērles', kas ir veltījums viņa sievai Ivetai dzimšanas dienā, portālu "Delfi" informē Fomina izdevēji "Mikrofona ieraksti".

Ivo Fomins 'Pērles'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/IVOFOMINSPeRLES.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Iveta bija pirmā, kas šo dziesmu noklausījās. Un viņai tā patika uzreiz un viņa to vēlējās dzirdēt vēl un vēl. Man vienmēr ir svarīgi, ko viņa par to domā. Šoreiz tas ir viņai un no visas sirds. Daudz laimes dzimšanas dienā!" stāsta Ivo Fomins, kurš ir dziesmas mūzikas autors.

Savukārt teksta autors Guntars Račs stāsta: "Dziesma ir stāsts par tiem īstajiem dārgumiem, kurus mēs ilgi un neatlaidīgi meklējam, neapzinoties, ka vienā mirklī mēs tos varam arī pazaudēt. Tos meklējot jāprot atšķirt īstās pērles no viltotajām un tās īstās jāglabā visdrošākajā vietā, un tās ir mūsu sirdis."

Dziesma vairākkārtīgi tikusi pārrakstīta studijā un ilgi slīpēta, līdz Ivo un viņa mūziķi bija apmierināti ar rezultātu. Dziesmas pamatmateriāls ir ierakstīts Ivo piederošajā studijā FM Studio Liepājā kopīgi ar Egilu Mežu, bet gala miksēšana pabeigta producenta Māra Priedes studijā Rīgā.

Dziesmas ierakstā piedalījušies mūziķi – Roberts Dinters (ģitāra), Edgars Šmiukšis (bungas), Kristaps Leitis (Bass) un ar taustiņu instrumentu partijām palīdzējis Kristofers Knesis.

Ivo Fomina jaunais studijas albums iznāks nākamā gada pavasarī. Pamatmateriāls jau ir ierakstīts un atlikušas tikai detaļas. Visu jauno dziesmu mūzikas autors ir pats Ivo.

Dziesmas "Pērles" radio versija jau nonākusi radiostacijās, bet pilnā albuma versija ir lejupielādējama portālā Doremi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!