Šonedēļ klajā tiek laists Liepājas grupas "The Briefing" remiksu albums "Remixed Thoughts", kurā apkopotas dažādu Latvijas elektroniskās un deju mūzikas mākslinieku versijas par grupas debijas albumu "Funny Thoughts" dziesmām, portālu "Delfi" informē izdevēji no "Antena".

Ierakstu veidošanā ņēmuši dalību arī citi producenti, dīdžeji un dīdžeju apvienības: Dj Over - X, "Cita Mode", "Bandmaster", Oyaarss, "N´ Works" un "Tek Trip". Albumā atrodama arī grupas "Hospitāļu iela" aranžētā dziesmas 'My World' versija. Albumā tā iekļauta kā bonusa dziesma ar nosaukumu 'Tā ir mana Zeme'. Oriģinālziesma tikusi latviskota un tās pirmatskaņojums bija dzirdams festivālā "Bildes 2009".

"Remixed Thoughts" limitētā veidā būs pieejams CD formātā, no 7. decembra tas būs arī digitāli lejupielādējams ierakstu kompānijas "Platforma Music" interneta vietnē www.platforma.lv. Ieraksta māstera mikss veikts "Toneshift Studio" Londonā. Albuma noformējumu veidoja grupas bundzinieks Sandis Volkovs.

Par godu šim notikumam, "The Briefing" rīko albuma prezentāciju Rīgā, 5. decembrī klubā "Dirty Deal Cafe". Tā ietvaros paredzēts grupas koncerts, līdzdalību tajā ņems vīdžeju apvienība "Optiometrs" ar speciāli sagatavotām video instalācijām. Pēcāk par mūziku rūpēsies dīdžeju un producentu apvienība "Bandmaster".

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums pusnaktī. Ieejas maksa 3 lati, ar flaieriem 2 lati .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!