Latvijas mūzikas veikalos no piektdienas, 12. septembra būs pieejams jaunais grupas "Metallica" albums "Death Magnetic", portālu "Delfi" informē albuma izdevēji Latvijā "Mikrofona Ieraksti".

imageFoto galerija 'Metallica' Rīgā

"Death Magnetic" ir grupas devītais studijas albums. "10 ekspresīvu dziesmu kolekcija ierastajā stilistikā un nemainīgi augstajā kvalitātes līmenī. Īsāk sakot - klasiska 'Metallica', raksta albuma izdevēji.

Interesanti, ka šī ir pirmā reize, kad visas albuma dziesmas sacerētas līdzdarbojoties visiem četriem grupas dalībniekiem, ieskaitot basistu Robertu Trujillo, kuram šis ir pirmais studijas albums ar "Metallica".

Albumu producējis Riks Rubins - viens no izcilākajiem mūsdienu amerikāņu producentiem, kurš guvis lielisku panākumus ar savstarpēji atšķirīgiem māksliniekiem kā "Run DMC", "Beastie Boys", "System of the Dawn", "Slayer", "Red Hot Chili Peppers", Miks Džegers, Toms Petijs, Džonijs Kešs, Shakira, Džastins Timberleiks un citiem.

"Metallica" iepriekšējais albums "St. Anger" iznāca 2003. gadā, ierindojās topos 1. pozīcijā 30 pasaules valstīs un ir pārdots vairāk nekā sešu miljonu tirāžā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!