Foto: F64
Pēc pirmdien Krievijas medijos izskanējušas informācijas, ka grupa "Aquarium" pašreizējā sastāvā pārtrauc koncertdarbību, grupas direktors Maksims Lande, precizējot "Aquarium" līdera Borisa Grebenščikova teikto, sarunā ar "Коммерсантъ-Online" norāda, ka "grupa vien pārtrauc savu eksistenci plašsaziņas līdzekļu telpā".

Kā Krievijas medijiem norādījis grupas līderis, "lielā koncertturneja, kas ilgusi 23 gadus, ir beigusies". "Viss. Pietiks. Mēs bijām pārāk pieejami 23 gadus".

Savukārt Lande precizē, ka "runa ir par parastu atvaļinājumu līdzkoncertu sezonas sākumam un par to, ka Grebenščikovs vēlas muzicēt ierobežotā sastāvā". Lande tāpat norāda, ka secinājumus par to, ka "Aquarium" varētu pārtraukt koncertdarbību, Krievijas mediji varētu būt izdarījuši, nepareizi saprotot Grebenščikova teikto.

"Man patīk ideja, ka no manis paliks tikai balss. Mani neviens neredzēs. Neviens nezinās, kur esmu," Krievijas medijiem klāstījis "Aquarium" līderis.

Lande, komentējot šo frāzi, norāda, ka "paziņojumam ir nozīme tikai tad, ja tas publicēts arī grupas oficiālajā mājaslapā". Viņš arī piebilst, ka šī frāze tulkojama kā "Grebenščikovu tiešām neredzēs neviens, izņemot to pilsētu, kur plānoti grupas koncerti, klausītājus".

Fotogalerijā: 'Aquarium' '4000 gadu' turnejas koncerts Rīgā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!