Foto: Publicitātes foto
Baltijā lielākais mūzikas un mākslas festivāls "Positivus" nākamgad norisināsies no 14. līdz 16. jūlijam, portālu "Delfi" informēja festivāla organizatori.

Trešdien, 23. novembrī, sāksies lētāko biļešu tirdzniecība, kas būs pieejama līdz 30. novembrim.

Kā skaidro organizatori, viens no šī gada festivāla īpašajiem jaunumiem ir jauniešu biļete, kas maksās 50% no regulārās biļetes cenas, kā arī festivāla divu dienu biļete.

No 23. novembra plkst. 8 līdz 30. novembrim festivāla mājas lapā un "Biļešu Serviss" tīklā tiks uzsākta "Early bird" biļešu tirdzniecība: trīs dienu biļete maksās 65 eiro, trīs dienu biļete ar telts vietu – 73 eiro, savukārt VIP biļete maksās 200 eiro un VIP mājiņa 300 eiro.

No 1. decembra pārdošanā būs pieejamas arī jauniešu biļetes, vienas dienas biļetes, kā arī divu dienu biļetes. Divu dienu festivāla biļetes būs derīgas vai nu festivāla apmeklējumam piektdien un sestdien, vai – sestdien un svētdien.

Jauniešu biļetes būs paredzētas apmeklētājiem, kuri aproces uzlikšanas brīdī ir 11–16 gadus veci. Tās būs iespējams iegādāties tikai kopā ar vismaz vienu pieaugušo biļeti.

Aproces uzlikšanas brīdī jauniešu biļetes īpašniekam būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un aproci būs iespējams saņemt tikai kopā ar pieaugušo, kurš iegādājies biļeti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!