Foto: Reuters/Scanpix

Popmūzikas zvaigzne Lady Gaga, kura ceturtdien koncertēs Mežaparka Lielajā estrādē, ir ieradusies Rīgā un uzturēsies šeit divas dienas portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Dziedātāja uz Latviju devās pēc koncerta Viļņā un trešdien plāno atpūsties, lai sagatavotos ceturtdien gaidāmajam koncertam Mežaparka estrādē, kur jau sākušies skatuves būvniecības darbi.

Mūziķes pārstāvji sīkāk neatklāj dziedātājas brīvā laika programmu, taču paredzams, ka Lady Gaga dosies ārpus viesnīcas, lai tuvāk apskatītu Rīgu, norāda Kārkliņš.

Savukārt Rīgas domes pārstāvji vēsta, ka saistībā ar Lady Gaga koncertu Mežaparka Lielajā estrādē no 23.augusta pulksten 15.30 līdz 24.augusta pulksten 00.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu satiksme Mežaparka teritorijā, izņemot iedzīvotājus, kuri dzīvo slēgtajā teritorijā un transportlīdzekļus ar koncerta rīkotāju izsniegtajām caurlaidēm.

Minētājā laika posmā Valsts policijas nepieciešamības gadījumā kontrolēs un ierobežos transportlīdzekļu satiksmi Viestura un Ostas prospekta krustojumā, kā arī Janševska un Meža prospekta krustojumā, vēsta Rīgas domes pārstāvji.

Tāpat nepieciešamības gadījumā policija regulēs, ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi, kā arī nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību pasākuma laikā un vietā.

Biļetes uz Lady Gaga Latvijas koncertu nopērkamas "Ticketpro" biļešu kasēs "Maxima" XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī tirdzniecības centru "Domina Shopping", "Galleria Riga", "Olimpia", "Riga Plaza", "Spice" un "Spice Home" informācijas centros. Biļetes var iegādāties arī internetā - www.ticketpro.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!