Starptautiskā dziesmu konkursa "The International Songwriting Competition 2012" pusfinālā iekļuvusi "Latvian Blues Band" dziesma "When The Sun Goes Down".

Kā portālu "Delfi" informē "Latvijas Blues Band" menedžmenta pārstāvji, konkursa fināls gaidāms aprīlī.

Latvian Blues Band 'When The Sun Goes Down'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Latvian_Blues_Band_-_When_the_sun_goes_down.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Konkursā pavisam iesniegtas vairāk nekā 20 000 dziesmas, tostarp "Latvian Blues Band" dziesma "When The Sun Goes Down", kuras autori ir grupas mūziķi Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Visas konkursam pieteiktās dziesmas iedalītas kategorijās, žūrija tās vērtē pēc noteiktiem kritērijiem.

Konkurss zināms kā nozīmīgākais mūzikas konkurss pasaulē prestižās žūrijas dēļ – dziesmas vērtē ne vien mūziķi, bet arī citi ietekmīgi mūzikas industrijas pārstāvji.

Konkursa žūrijas vidū ir tādi atpazīstami mūziķi kā Toms Veitss, Džefs Beks, "Keane", Bleks Frensiss ("The Pixies"), Roberts Smits ("The Cure"), kā arī vairāki producenti, ierakstu kompāniju prezidenti un citi mūzikas industrijas pārstāvji ("Capitol/Virgin Label Group", "Universal Republic Records", "MTV International").

Starptautiskais dziesmu konkurss ir ikgadējs pasākums, kura mērķis ir dot iespēju topošajiem un esošajiem dziesmu autoriem tikt sadzirdētiem profesionāļu un starptautiskas auditorijas priekšā.

Jau vēstīts, ka 20.martā "Sapņu Fabrikā" "Latvian Blues Band" sniegs koncertu, kurā uz skatuves tiks aicināti gan pašmāju, gan ārzemju viesi. Biļetes iespējams iegādāties bilešu paradīzes kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!