Foto: Publicitātes foto
"LMT Summer Sound" festivāla programmu šovasar tiek papildina ar diviem galvenajiem māksliniekiem – deju zāļu pavēlnieku Mika un dziesmas "I need a dollar" izpildītāju Aloe Blacc (Egberts Nataniels Doukinss III), portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Lai arī Mika lielākoties tiek pozicionēts kā britu mūziķis, viņš ir dzimis Libānā. Pirms pārcelšanās uz Londonu viņš kopā ar ģimeni kādu laiku arī dzīvojis Parīzē, kur agrā vecumā uzrakstījis savu pirmo skaņdarbu, iespaidojoties no grupas "Nirvana". Mika debijas studijas albums "Life in Cartoon Motion", ko izdeva 2007. gadā, tika pārdots vairāk nekā 5,6 miljonos kopiju visā pasaulē, kas ļāva mūziķim iegūt "BRIT" balvu un tikt nominētam "Grammy" balvai. Divus gadus vēlāk Mika izdeva otro ierakstu — "Songs for Sorrow" —, pēc tam izdodot arī albumu "The Boy Who Knew Too Much". Pēc pasaules koncerttūres mūziķis sāka ierakstīt trešo studijas albumu "The Origin of Love", ko izdeva 2012. gadā, vēsta feistivāla preses pārstāvji.

Savukārt dziesmas "I need a dollar" autoram, amerikāņu mūziķim Aloe Blacc slavu atnesa 2010. gadā izdotais albums "Good Things", un jau 2011. gadā mūziķis uzstājās uz tādu festivālu kā Glastonberija Anglijā un "The Falls Festival" Austrālijā galvenajām skatuvēm tūres "The Grand Scheme" ietvaros. 2012. gadā viņš uzstājās "North Sea Jazz" festivālā Roterdamā, "Lollapalooza" Čikāgā un "Osheaga" Monreālā.

Festivāls "LMT Summer Sound" jau trešo gadu 12. un 13. jūlijā notiks Liepājā

Biļetes uz festivālu "LMT Summer Sound" iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās un "ekase.lv". Festivāla divu dienu biļete maksā 18 latus vai 20 latus ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā 30 latus vai 40 latus ar cenā iekļautu autostāvvietu. Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas, atgādina festivāla organizatori.

Fotogalerijā: 'Summer Sound 2012'


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!