Foto: Publicitātes foto
Vieni no šī gada festivāla "LMT Summer Sound" galvenajiem māksliniekiem būs grupa "Prāta vētra", kas uz festivāla skatuves kāps pirmajā pasākuma dienā – 12.jūlijā, portālu "Delfi" informē festivāla preses pārstāvis Uldis Akselrods.

Kā norāda festivāla rīkotāji, "Prāta vētra" šovasar savu vienīgo uzstāšanos Latvijas festivālos sniegs "LMT Summer Sound" ietvaros, kas trešo gadu 12. un 13. jūlijā notiks Liepājā.

""Prāta vētra" pagājušajā vasarā "Vēl viena klusā daba" koncerttūres ietvaros koncertēja sešās Latvijas pilsētās, bet Liepājā neviesojās, tādēļ šīs vasaras vienīgā uzstāšanās festivālā ir likumsakarīga. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim pieredzētas," vēsta pasākuma rīkotāji.

Biļetes uz festivālu "LMT Summer Sound" iespējams iegādāties "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un "ekase.lv". No pirmdienas, 25. Marta līdz 28. martam "ekase.lv" biļetes iespējams iegādāties par 14 latiem. Citās tirdzniecības vietās festivāla divu dienu biļete maksā 16 latus un 18 latus ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā 30 latus un 40 latus ar cenā iekļautu autostāvvietu. Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas.

Fotogalerijā: Festivāls 'Summer Sound 2012'


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!