Pazīstamais mūziķis, biznesmenis un domnieks Luijs Fonteins Liepājā gada nogalē rīkos vairākas ballītes ar pašmāju grupu "The Hobos" un "The Briefing" piedalīšanos, portālu "Delfi" informē Fonteina pārstāvis Jānis Enkūzens.

Liepājas klubā "Fontaine Palace" 31. decembra vakarā uzstāsies grupa "The Hobos" ar bieži par skandalozu dēvēto līderi Rolandu Ūdri priekšgalā. Grupa 2009. gadā atzīmēja savas pastāvēšanas 10. jubileju, kas 13. martā tika svinēta tieši "Fontaine Palace". Drīz pēc tam klajā nāca "The Hobos" jaunākā singla 'I Love You' videoversija, kas piedzīvoja plašu rezonansi pateicoties tobrīd vēl katoļu priestera Jura Zagorska līdzdalībai.

Dejas Jaungada naktī klubā spēlēs DJ Enkurs un DK Megafons.

Savukārt "Fontaine Royal" Zelta zālē notiks ballīte, kurā spēlēs grupas "The Briefing" mūziķi, izpildot dažādus pasaulē pazīstamu hītus un melodijas savā interpretācijā.

Atgādinām, ka grupa "The Briefing" šī gada oktobrī laida klajā jaunu videoversiju dziesmai 'Funny Thoughts', kas tika atzīmēts ar vērienīgu pasākumu Liepājas kinoteātrī "Balle". Savukārt vēl šogad grupa izdos savu dziesmu remiksu albumu "Remixed Thoughts".

Tāpat tiek solīts, ka svētku pasākumi notiks gan jaunatvērtajā "Prison Bar", gan "Fontaine International Steakhose".

Biļetes uz pasākumiem nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un www.bezrindas.lv, kā arī "Fontaine Royal" reģistratūra. Iepriekšpārdošanas cena līdz 9.decembrim ir 8 lati, no 10.decembra biļetes maksās 9 latus, bet pasākuma dienā - 10 latus. Biļete derīga ieejai visās "Fontaine" pasākumu norises vietās. Ieeja no 21:00, koncerti un pārējie pasākumi sākas pulkstens 23.00.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/dzezs_-_bluzs/?concert=50963"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!