Foto: Kadrs no video
5.martā plkst. 16 bārā "Pasēdēt" savu pirmo minialbumu un videoklipu dziesmai "I Hope I Blow Your Mind" prezentēs muzikālā apvienība "Moontalk", kurā apvienojušies četri mūziķi Modris Skaistkalns, Reinis Briģis, Edgars Spura un Edgars Ansons-Tomsons.

Kā informēja grupas līderis Skaistkalns, "Moontalk" pirmais dzīvās mūzikas koncerts notiks 7. martā Latvijas 1.rokkafejnīcā-Reiterna namā.

"Moontalk" ir mūzikas projekts, kurā apvienojušies jau pieredzējuši mūziķi. Skaistkalns ir komponists, mūzikas producents un vokālists. Viņš bijis grupu "100.debija" un "Tune-L" dalībnieks. "Moontalk" ģitārists Briģis spēlējis grupās "Tā Tā Tā" un "Double Faced Eels", savukārt basists Spura iepriekš spēlējis grupā "Stonestreet". "Moontalk" bundzinieks Ansons-Tomsons ir Latvijas Nacionālās operas perkusionists.

Grupas pirmā minialbuma, kurš izdots vien 300 kopijās CD formātā, visu dziesmu mūzikas autors ir Skaistkalns. Dziesmās klausītājs var sadzirdēt dažādu mūzikas virzienu ietekmi, gan "post brit-pop", gan "electronic rock", kā arī "indie" un "pop-rock".

Prezentācijas pasākumā būs iespējams noskatīties grupas pirmā singla "I Hope I Blow Your Mind" videoklipu, kurš radīts, sadarbojoties ar Ivo Skanstiņu "Videography", kā arī noklausīties to akustiskā izpildījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!