Īpašu dziesmu šajā svētku laikā klausītājiem piedāvātā Aijas Eriņas (1985–2017) un Eriņu-Vorkaļu saimes dziedātā dziesma "Kritīs sniegi".

Dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja tās autora Andra Eriņa jubilejas koncertā koncertzālē "Gors" 2015.gadā, kur guva neviltotas klausītāju ovācijas. Tagad šī dziesma tiek nodota plašākam klausītāju lokam.

Dziesma ir izdota 2018. gadā iznākušajā Aijas Eriņas dziesmu izlasē, kurā apkopti kopumā 35 ieraksti, kas tapuši laika posmā no 2007. līdz 2017.gadam.

Dziesmas ierakstā piedalījās Aija Eriņa, Eriņu-Vorkaļu saime, kā arī grupa "Laimas muzikanti". Mūzikas un teksta autors – Andris Eriņš, aranžijas autors – Artūrs Uškāns. Dziesma ierakstīta 2017. gadā. Dziesmas ieraksts un pēcapstrāde – Edgars Skrāģis.

Aija Eriņa plašāku atpazīstamību guvusi ar uzvaru Latvijas Televīzijas rīkotajā šovā "Latvijas Talants 2008", trīs sezonas piedalījusies LNT šovā "Dziedošās ģimenes", kā arī ar daudzām populārām dziesmām izskanējusi Latvijas radiostacijās. Eriņa gan kā solomāksliniece, gan kopā ar dziedošo Eriņu ģimeni savas muzikālās karjeras laikā ir sniegusi vairāk nekā 100 koncertu visā Latvijā.

Aijas Eriņas ieraksti un muzikālā daiļrade ir apkopti divos izdevumos - albumā "Par martu, maiju un decembri", kas nāca klajā 2017. gadā un 2018. gadā izdotajā izlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!