Portāls "Delfi" piedāvā noklausīties nesen savu pirmatskaņojumu piedzīvojušo grupas "Menuets" singlu "Femme Fatale".

Menuets 'Femme Fatale' (radiomix)

Grupa "Menuets" savas 40. jubilejas gadā paredzējusi trīs lielkoncertus. 4.jūnijā plkst. 19.00 koncerts notiks Dzintaru koncertzālē, 13.jūlijā plkst. 18.00 koncertestrādē "Pūt vējiņi" (Liepāja), bet pēdējais lielkoncerts - Kongresu namā 4.novembrī plkst.19.00.

"Menuets" uz tikšanos ar saviem klausītājiem līdzi ņems savas labākās dziesmas, kuras tā vien gaida, lai visi kopā tās izdziedātu ("Dzeguzes balss", "Alvas zaldātiņi", "Jūlij-nakts", "Četri balti krekli", "Viņi dejoja vienu vasaru"... u.c.).

No dziesmotās pūra lādes koncertos tiks izdziedātas arī pavisam agrīnās grupas dziesmas, kuru autori ir gan Adrians Kukuvass, gan Juris Sējāns un Juris Kulakovs. Kā arī būs pavisam jaunais – tik tikko savu pirmatskaņojumu piedzīvojušais singls "Femme fatale".

Koncertus kuplinās "Menueta" draugi – Rīgas 6.vidusskolas bigbends, Nils Īle ar perkusiju grupu. Biļetes uz koncertiem vēl var iegādāties Biļešu servisa kasēs vai www.bilesuserviss.lv.

$bslink="http://shop.piletilevi.ee/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=plevi/proc/inter_step3.p?lang=LAT&show=7690&key=&liik=koik&intsp=131#plvsiin"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!