Saistībā ar savu sesto pastāvēšanas jubileju šā gada janvārī, pašmāju rokgrupa "B Optimist" laidusi klajā videoklipu dziesmai "Disko". Tajā, kā raksta paši grupas dalībnieki, iemūžināta viena no leģendām par grupas rašanos.

Dziesma "Disko" iekļauta grupas iepriekš izdotajā minialbumā "Kopā". Videoklipa autori ir "B Optimist" un Gatis Levins. Tāpat grupa saka īpašu paldies Kārlim Jansonam un Mikam Voronkovam. Dziesmas producents ir Arnis Račinskis. Ieraksts veikts "Hodila records" studijā, Valmierā. Ierakstīja un miksēja Arnis Račinskis, māsterēja Andis Ansons. Dziesmas mūzikas un teksta autori ir grupas "B Optimist" dalībnieki.

Grupas tuvākie koncerti plānoti 8. februārī klubā "Depo" un 21. februārī kafejnīcā "Lokas House". Drīzumā koncertu saraksts tiks papildināts.

Iepriekš grupa izdevusi dziesmu "Otro siržu veikaliņš", kas ir pirmais vēstnesis no topošā trešā studijas albuma, kā arī minialbumu "Kopā" un paštitulētu debijas albumu.

"B Optimist" spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku latviešu valodā kopš 2013. gada. Grupa izveidota Ogres novadā, Suntažos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!