Foto: Gints Ivuškāns
Ar diviem vērienīgiem lielkoncertiem 20. maijā plkst. 19.00 un plkst. 22.00 savu 30 gadu jubilejas turneju "Rozā lietus" noslēgs latviešu rokmūzikas veterāni – grupa "Opus Pro", portālu "Delfi" informēja grupas pārstāvji.

Šajos koncertos savu dalību apstiprinājis ar Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdes priekšsēdētājs, komponists Zigmars Liepiņš. Koncertā piedalīsies vēl vairāki īpašie viesi, kuru vārdi tiks atklāti tikai vakara gaitā. Tāpat kā iepriekšējos turnejas koncertos, arī Rīgā uz skatuves kāps gan "Opus Pro" vēsturiskais, gan zelta sastāvs.

"Drusku skumji, ka mūsu jubilejas turneja tuvojas noslēgumam, bet, no otras puses, ir gandarījums par to, ka viss izvērtās tik grandiozi. Noteikti iesaku apmeklēt "Opus Pro" 30 gadu jubilejas turnejas noslēguma koncertus 20. maijā Rīgas Kongresu namā, jo šī būs unikāla iespēja dzirdēt gan grupas vēsturisko, gan zelta sastāvu, turklāt šajā koncertā muzicēs arī īpašie viesi: piemēram, ģitārists Jevgeņijs Krupeņins no grupas pirmā sastāva, kurš īpaši no Anglijas lido uz Rīgu, komponists Zigmars Liepiņš un citi. Koncertos noteikti būs arī krāšņi pirotehnikas priekšnesumi," stāsta viens no grupas dibinātājiem un lielāko hitu autors ģitārists Harijs Zariņš.

Savukārt dziedātāja Aija Andrejeva, kura piedalījusies visos grupas jubilejas turnejas koncertos, uzsver: "Katrs "Opus Pro" koncerts ir mani svētki, mūsu svētki. Esmu neizsakāmi laimīga, ka vecie rokeri ir kopā un muzicē; dara to ar kaifu, un to jūt katrs, kurš apmeklē šos koncertus! Viņi ir manas sirds goda pilsoņi un mani varoņi! Es vienmēr priecājos un priecāšos arī turpmāk būt ar viņiem uz vienas skatuves. Lai veselība maniem papucīšiem!"

Abos grupas koncertos Rīgā skanēs grupas lielākie hiti "Brīvību Baltijai", "Rozā lietus", "Mīļā", "Svētuguns", "Es eju tevi zagt", "Šonakt", "Dzimene" u.c.

Arī šajos koncertos grupas fani par īpašu cenu varēs iegādāties grupas ekskluzīvo CD, kas mūzikas ierakstu veikalos vairs nav pieejams.

Biļetes uz abiem koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!