Pagājušā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāja – zviedriete – sastrīdējusies ar šāgada konkursa organizētājiem, ziņo "Reuters".
"Viņi gribēja, lai es tikai pasniedzu ziedus. Es neesmu nekāda puķu meitene. Ja viņiem tādu vajag, lai piezvana Mis Zviedrijai," par Šarlotes Nilsones teikto raksta "Expressen".

Nilsone ar dziesmu "Tak Me To Your Heaven" uzvarēja 1999.gadā Jeruzālemē notikušajā konkursā. Saskaņā ar Eirovīzijas konkursa noteikumiem, 2000.gada konkursam jānotiek 13.maijā, Zviedrijā, Stokholmas "Globe" kompleksā.

"Negribu sūdzēties, taču pasākums notiek Zviedrijā tāpēc, ka pagājušajā gadā es tajā uzvarēju. Tāpēc es, protams, vēlos kaut kādā veidā tajā piedalīties," teica dziedātāja.

Nilsone paziņoja, ka pēc tam, kad viņai nav izdevies vienoties ar konkursa organizētājiem no Zviedrijas Televīzijas, viņa izlēmusi nedēļas nogali pavadīt Losandželosā.

Zviedrijas Televīzijas izklaides raidījumu nodaļas vadītājs Svante Stokseliuss izteicis nožēlu, ka Nilsone neieradīsies šajā pasākumā. "Viņa pieļauj kļūdu nepiedaloties, taču konkurss nav domāts viņas ierakstu reklamēšanai," viņš norādīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!