Sisko ar saviem komentāriem preses konferencē pastiprinājis baumas par grupas "Dru Hill" izjukšanu. Šķiet, ka mūziķi Sisko, Vūdijs, Nokio un Džezs pamatīgi sastrīdējušies, un tas var aizkavēt viņu trešā kopīgā albuma pabeigšanu, informē "Worldpop".
Runājot Amerikas Mūzikas ierakstu akadēmijas preses konferencē, Sisko sacīja: ""Dru Hill" projektā, kuru mēs gatavojāmies īstenot, noticis jauns, šokējošs pavērsiens, tipiska drāma, tā pati vecā dziesma. Parasti tā notiek ar grupu, kas kaut ko gatavojas darīt. Tad sākas visādi strīdi. Es nezinu, vai šoreiz tas īstenosies." Uz līgumu sniegt konkrētākus paskaidrojumus, Sisko atbildēja: "Manuprāt, tas būtu bezgaumīgi, ņemot vērā, ka tas notika pagājušajā vakarā. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka jūs par to vēl dzirdēsiet."

Grupas pēdējais albums bija 1998.gadā iznākušais "Enter The Dru", un ASV pārdoti vairāk nekā trīs miljoni Sisko solo albuma "Unleash The Dragon" eksemplāru. Septmebrī Sisko sacīja, ka "Dru Hill" nākamais albums tikšot ierakstīts tikai pēc tam, kad iznāks Sisko otrais albums.

Sisko un "Boyz II Men" Amerikas Mūzikas ierakstu akadēmijas preses konferencē paziņoja, ka nākamā gada "Grammy" balvu pasniegšana jau trešo gadu pēc kārtas notiks Losandželosā. 43.ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonija notiks 21.februārī "Staples Centre".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!