Dziesmu konkursa "Dziesma 2000" finālā 17.decembrī Jelgavas mūzikas klubā "Mobile" paziņos uzvarētājus, BNS informēja ierakstu kompānijā "Mikrofona ieraksti".
Jau ziņots, ka konkurss sākās 1.septembrī un tajā varēja piedalīties Latvijas mūziķi ar vēl neatskaņotām dziesmām un dziesmu vārdiem.

Žūrija, kuras sastāvā ir Raimonds Pauls, Guntars Račs un citi, noteica desmit labākās dziesmas, kas tiek raidītas radio.

Savukārt radio "SWH" raida šīs desmit dziesmas, kā arī intervijas ar konkursa dalībniekiem. Klausītāji šajā dienā varēs arī uzzināt, par kurām dziesmām visvairāk ir balsots tīklā "Internet".

Jau vēstīts, ka ikviens var balsot "Internet" mājas lapā par viņam visvairāk iepatikušos dziesmu no žūrijas desmit izvirzītajām. Tās jau ir ieskaņotas un var iegādāties albumā. Šajā albumā ievietotas arī divas dziesmas, kas konkursā nepiedalījās - "Līvu" "Dieva dēls" un grupas "Bet Bet" dziesma "Vēl viens gads ir aizgājis".

Par uzvarētājām kļūs dziesmas, par kurām visvairāk balsojuši klausītāji, bet prēmijas būs 1500, 1000 un 500 latu apjomā.

Svinīgajā pasākumā piedalīsies arī leģendārā latviešu grupa "Līvi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!