Foto: Publicitātes foto
Šogad piecu gadu jubileju svin elektroniskās deju mūzikas festivāls "Shine Fest", kas notiks 25. un 26. jūlijā Liepājas pludmalē, informē organizatori.

Starptautiskais brīvdabas elektroniskās mūzikas festivāls norisināsies uz trim skatuvēm – lielās "Metaxa Dance Arena", skaļajā "Live" teltī un eksperimentālājā "Underground" teltī.

Tā apmeklētāji varēs baudīt 34 stundu "non stop" programmu, kas piedāvās dažādu stilu mūziku pat visprasīgākajām elektroniskās mūzikas gaumēm – tech house, techno, progressive house, break beat, drum'n'bass, dubstep, funk, jazz, līdz pat saulainiem reggae ritmiem un dzīvās mūzikas priekšnesumiem.

25. jūlijā no 21.00 līdz 06.00 "Amber Muse" rīkotajā pasākumā uzstāsies talantīgais producents Spin Science no Igaunijas, apvienība "Taran & Lomov", ka arī "Andre Crash & Laso", Dmi3, Max Mancho, Zazzy, Judzhen un atraktīvais Super Oganes.

Savukārt 26. jūlijā stafeti pārņems viena no spēcīgākajām deju mūzikas komandām "Platz Fur Tanz" kopā ar neatkārtojamo Kseniju Kamikazi. "Platz Fur Tanz" komanda, kuras sastāvā ir Esoniq, Villy Roy, Sola, Nikulin, Johny Adroit un Ksenija Kamikaza sniegs apmeklētājiem house un tehno mūzikas ceļojumu. Šajā naktī pasākuma viesi būs tādi mākslinieki kā tagad Anglijā dzīvojošais DJ Beat, Lietuvas pārstāvis Yanik , Latvijas diskžokeji Kris Hovel, Guretsky un viens no talantīgākajiem house mūzikas producentiem Uppfade.

Skatuve ar nosaukumu "Underground" kopā ar Urban Soulz komandu būs interesanta lauzto ritmu cienītājiem, jo visa festivāla garumā varēs baudīt drum'n'bass, dubstep, jungle ritmus, ka arī reggae noskaņas. Savu dalību jau apstiprinājuši tādi dīdžeji ka Heed The Sound, Dj Cute, Judzhen, M/V, Chaozlevel un MC Slin no Igaunijas, MC Puffnutty no Krievijas, Slovar, Juritah, VTL, kā arī liepājnieki Nerone un Bodyhie.

Vieni no pērnā gada lielajiem māksliniekiem, live drum'n'bass grupa "Digital Digital" no Igaunijas, atkal priecēs festivāla viesus uz "Live" skatuves. "Digital Digital" ar savu jauno programmu kāps uz skatuves 26. jūlijā, festivāla otrajā dienā.

Kopumā festivālā uzstāsies vairāk kā 40 dīdžeji un muzikanti.

Mūzika ir nozīmīgākā, taču ne vienīgā "Shine Fest" programmas sastāvdaļa – festivāla dalībnieki festivāla teritorijā varēs ieturēt maltīti, baudīt kokteiļus, sauļoties, nodoties sportiskām un radošām aktivitātēm.

Dienas laikā festivāla apmeklētāji varēs piedalīties gan pludmales volejbola, gan pludmales mini futbola turnīros, apmeklēt dažādas radošās nodarbības, piedalīties atrakcijās. Šogad īpašā atmosfērā tiks pavadīta saulrieta stunda, organizējot to kā skaistu un atmiņā paliekošu piedzīvojumu.

"Šogad, jubilejas gadā, kā galveno uzdevumu esam ir izvirzījuši nevis pārsteigt apmeklētājus ar lielajām pasaules zvaigznēm, bet radīt kvalitatīvu pasākumu ar daudz intīmāku atmosfēru, kādu nevar atrast lielajos festivālos. "Shine Fest" ir mūzikas notikums tiem, kurus vada mīlestība pret elektronisko deju mūziku un vēlme izbaudīt to daudz mājīgākā atmosfērā, izvairoties no mega festivālu apmeklētāju pūļiem. Festivāla piecu gadu jubileju vēlamies atzīmēt ar devīzi - draugu lokā, izmantojot to noskaņu, ko sniedz laba mūzika, vasara, pludmale un jūra," stāsta festivāla galvenais producents Nikita Viderkers.

Divu dienu biļete maksā 15 eiro, divu dienu biļete ar telts vietu maksā 20 eiro. Biļetes var iegādāties "Biļešu serviss" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!