Ar sniegotās ziemas iestāšanos klāt piektdiena, kas aicina izbaudīt pirmos sniega priekus slēpošanas trasēs, tomēr arī Rīgas klubi un koncertzāles vilina ar muzikāliem pasākumiem.

Jāzepa Vītola mūzikas akadēmijā piektdienas vakarā - 10. starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla koncerts, kurā muzicēs klavieru duets - Antra un Normunds Vīksnes.

Programmā iekļauti J. S. Baha, A. Solēra un M. Klementi skaņdarbi.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs, www.bilesuparadize.lv vai stundu pirms koncerta norises vietā. Biļetes cena 3 Ls, pensionāriem, studentiem un skolēniem, uzrādot apliecības – Ls 2.

Savukārt Latvijas vecākā aktīvi pastāvošā pop punk grupa "Cacophonics" aicina visus savus klausītājus Mūzikas akadēmijas Studentu klubā kopīgi atzīmēt grupas pastāvēšanas astoto gadadienu. Jubilejas ballītē piedalīsies arī grupas "AK69", "In the box", "Seat free", "Zoltan" un arī "Almost".

Ieejas maksa pasākumā 2 lati, taču ievērojot dresscode (ūsas un/vai kleita) – 1 lats.

Klubā "Nabaklab" uzstāsies neofolk un electro stila mūzikas grupa "Spiritual front" no Itālijas, kas Latvijā viesosies pirmo reizi. Pirms "Spiritual front" uz skatuves kāps pašmāju grupa "Ēnu kaleidoskops", kas nesen izdevusi jaunu albumu.

Biļetes nopērkamas visās "Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv

Piektdienas vakars klubā "Melnā piektdiena" sola pasākumu "Passion price III", kurā uzstāsies pašmāju grupas "Melanna", "Whore Glamourama", "Sinister&Elvira", kā arī viesi no Igaunijas "fREAKANGEL".

Vairāk par piektdien gaidāmajiem koncertiem un citiem kultūras pasākumiem meklē "Delfi Afišā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!