No piektdienas, 13.jūnija "Platforma Music" sadarbībā ar "Fruts Activ" portālā www.PlatformaMusic.lv piedāvā par brīvu lejupielādēt Līgo dziesmas no "Latviešu tautas mūzikas kolekcijas" albumiem, grupu "Dzelzs Vilks" un "Jauns Mēness" folk-rock albumus, kā arī latviešu studentu korporāciju buršu dziesmas, portālam "Delfi" pavēstīja "Platforma Music" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Sadarbībā ar mūzikas izdevniecībām "Upe AM" un "Upe TT" lejupielādēt iespējams tautas dziesmas no sešiem "Latviešu tautas mūzikas kolekcijas" albumiem: "Līgo", "Alus dziesmas", "Liku bēdu zem akmeņa", "Skaistākās dziesmas", "Rīga dimd" un "Bolta eimu", kas izdoti laika posmā no 1999. līdz 2007.gadam.

Atsaucoties "Platforma Music" portāla apmeklētāju lūgumiem, lejupielādēt var arī leģendāro grupas "Jauns Mēness" 1997.gada albumu "Garastāvoklis", kas guvis vienus no visu laiku lielākajiem komerciālajiem panākumiem Latvijas mūzikas tirgū.

Portālā pieejams arī grupas "Dzelzs Vilks" eksperimentālais, Līgo tematikas iedvesmotais tautas mūzikas albums "Kur vakara zvaigzne lec".

Bez maksas lejupielādēt var arī latviešu studentu korporāciju sadzīves dziesmu ierakstu "Mums dzīves rats tā griežas", kas ietver sevī virkni tā saucamo "buršu dziesmu" Studentu korporāciju Prezidiju konventa vīru kora izpildījumā.

Ar bezmaksas lejupielādēšanas nosacījumiem var iepazīties šeit.

Lai veiktu bezmaksas dziesmu lejupielādi, no albuma dziesmu saraksta katra dziesma atsevišķi (pa vienai) jāpievieno iepirkumu grozam, kur tā tiek ievietota ar cenu Ls 0.00. Lietotājam jānoskatās 4 sekunžu video reklāma.Bezmaksas lejupielāde nav iespējama, grozam pievienojot visu mp3 albumu vienlaicīgi, kā arī norēķinoties ar īsziņu.

Bezmaksas piedāvājums spēkā, kamēr internetveikalā nav beidzies "Fruts Activ" sponsorētais lejupielāžu skaits. Atlikušais bezmaksas lejupielāžu skaits redzams iepirkumu grozā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!