Foto: Evert Palmets

Rīgā, klubā "Nabaklab" sestdien, 30. aprīlī, ar uzstāsies ģitārmūzikas grupa "Wolfredt" no Igaunijas, portālu "Delfi" informēja koncerta rīkotāji.

Šajā projektā muzicē Igaunijas neatkarīgās skatuves mūziķis Marguss Volperts (Margus Voolpriit), kas līdz šim guvis plašāku ievērību kā pazīstamo deviņdesmito gadu shoegaze grupu "Pia Fraus" un "Dreamphish" dalībnieks.

Volperta un domubiedru (koncerta sastāvu papildina mūziķi no ne mazāk ievērojamām igauņu apvienībām "Picnic" un "Jan Helsing") radītā mūzika adresēta plašam klausītāju lokam, strāvojumā apvienojot postrock, indie rock un elektroniskās mūzikas izteiksmes līdzekļus. "Wolfredt" daiļrade nereti salīdzināta ar tādām grupām kā "Mogwai", "Explosions in the Sky" un "Hammock".

Šogad janvārī dienasgaismu ieraudzījis "Wolfredt" jaunākais albums "Neverno", ko klajā laidusi Igaunijas izdevniecība "Seksoun".

Gaidāmo koncertu Rīgā ievadīs Latvijas grupas "The Black Pockets" un "Cotton Island". Par mūziku vakara garumā gādās DJ Mārtiņš Strautiņš ("Hipstokrātija").

Pasākuma sākums plkst. 21.00; ieejas maksa – 5 eiro. "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!