Populārā meksikāņu aktrise un dziedātāja Tālija (Thalia), kuru Latvijas Neatkarīgās Televīzijas skatītāji šopavasar iepazina kā seriāla “Rozalinda” galvenās lomas atveidotāju, izdevusi jaunu dziesmu albumu “Arrasando”.
Ņemot vērā LNT demonstrētā seriāla plašos panākumus un augstos reitingus TV pārraižu konkurencē, kompānija “Mikrofona Ieraksti” noslēgusi ekskluzīvu vienošanos ar Tālijas izdevējkompāniju EMI Music Mexico par albuma izplatīšanu Latvijā.

Kopš 80. gadiem būdama iecienīta dziedātāja dzimtajā Meksikā, šobrīd Tālija ir superzvaigzne, kuras albumi izpelnās multimiljonu tirāžas Latīņamerikas zemēs un ASV. Eiropā Tālija līdz šim vairāk bija pazīstama kā populāru TV seriālu (“Maria Mercedes”, ”Marimar”, “Rosalinda” u.c.) zvaigzne, taču ar “Arresando” viņa sāk iekarot arī Vecās pasaules melomānu sirdis.

Līdz šim tas jau kļuvis ļoti populārs Grieķijā (šobrīd turienes Top 50 sarakstā atrodas trīs Tālijas albumi!), Spānijā un Ungārijā. Tuvākajā laikā “Arresando” tiks izdots vēl apmēram 15 Eiropas valstīs, bet Latvija, kur tas pieejams jau vairākas dienas, ir viena no pionierēm.

Tālijai arī izteikts uzaicinājums ierasties Latvijā veicināšanas vizītē, taču pagaidām konkrēta atbilde nav saņemta, jo mākslinieces Eiropas apmeklējums tiekot plānots jau kopš pavasara, taču līdz šim vairākkārt atcelts noslogotības dēļ.

Albumā Arrasando dzirdamas 12 skanīgas un melodiskas dziesmas angļu un spāņu valodās, to skaitā arī “Rosalinda”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!