Foto: DELFI
No 17. novembra "Biļešu servisa" kasēs un internetā pieejamas biļetes uz starptautisko mūzikas festivālu "Laba Daba 2011", portālam "Delfi" pavēstīja festivāla rīkotāji.

Līdz 31.janvārim festivāla biļetes būs pieejamas par īpašām cenām.

Nākamajā gadā festivāls norisināsies no 5. līdz 7. augustam un norises vieta būs nemainīga: Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

Turpinot tradīcijas, festivāls "Laba Daba 2011" divu dienu garumā piedāvās daudz labas mūzikas, kā arī aizraujošas, izzinošas un jautras aktivitātes pie dabas krūts jauniešiem, pieaugušajiem un ģimenēm ar bērniem. Tiks ņemti vērā apmeklētāju izteiktie viedokļi un komentāri veidojot jauno festivāla programmu.

"Festivāla "Laba Daba 2011" programma vēl nav pilnībā sastādīta, taču tā noteikti būs atraktīva un daudzveidīga, kā arī priecāsimies saņemt no Jums ieteikumus nākamā gada festivāla programmai. No 18. novembra festivāla mājas lapā www.labadaba.lv varēs balsot par tām grupām, kuras vēlaties redzēt atkal no 2010. gada programmas un piedāvāt savas citas labas grupas," aicina festivāla organizatori pasākumu aģentūra "Pareizā ķīmija", Universitātes Radio "Naba" un mūzikas klubs "Naklab".

Atgādināsim, ka "Laba Daba 2010" bija pieejams plašākais latviešu mūzikas klāsts Latvijas festivālu sezonā, uzstājās arī interesantas ārvalstu grupas, piemēram, "MACKA B", "The Ukrainians", "OTAVA YO", "MAYA" un citas. Festivālā skanēja regejs, etno-folks, roks, elektro un cita laba mūzika, kuru piedāvāja 50 grupas un DJ apvienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!