Muzikālajā klubā "Kabata" 30. oktobrī notiks jauno grupu konkursa "ImproRoks" pirmā kārtā, kurā sacentīsies grupas "ApmJ", "WakeNC" un "Seat Free", portālu "Delfi" informē konkursa rīkotāji.

Kopumā par galveno balvu – videoklipu - līdz 27. novembrim četrās kārtās cīnīsies 12 grupas: "A Day Without Break", "ApmJ", "Can_Zone", "Livido", "Man – Hu", "Medieval Child", "Pēc lietus", "Pop-O-Bawa", "Restauratori", "Seat Free", "Toms Londons", "WakeNC". Visas grupas ir iespējams noklausīties konkursa oficiālajā mājas lapā www.improroks.lv

Pirmajā konkursa kārtā grupas vērtēs pieredzes bagātais mūziķis Niks Matvejevs un grupas "Logo" līderis Ansis Klintsons. Balvas saņems ne tikai labākā grupa, bet arī atraktīvākie atbalstītāji.

Konkurss notiks četrās kārtās, katru piektdienas vakaru no 30. oktobra savā starpā sacentīsies trīs grupas, spēlējot trīs savas dziesmas un vienu, ko izlozēs pasākuma laikā, bet jau 27. novembrī labāko jauno grupu četrinieks, kas sevi ir parādījušas pusfinālos uzāks galveno cīņu par savu videoklipu. Konkursa laikā, tiks vērtēta ne tikai jauno grupu muzikālā kvalitāte, bet arī spēja improvizēt, radoši domāt, parādīt sevi kā personības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!