35.gadskārtējā Kantrīmūzikas akadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā par šīgada labāko kantrīmūzikas izpildītāju atzīta dziedātāja Šanja Tveina, informē "Music 365".
Kantrīzvaigzne tādējādi šogad pārspējusi laulāto pāri Timu Makgrovu un Feitu Hilu. Tveina, kuras albums "Come on Over" kļuva par visvairāk pārdotāko Lielbritānijā, nevarēja ierasties personīgi, lai saņemtu balvu, tāpēc ceremonijas vadītāja, kantrīmūzikas leģenda Dollija Pārtone saņēma balvu Tveinas vārdā, sakot: "Šanja šovakar nevarēja ierasties, jo devusies uz ārzemēm. Varbūt es varēšu viņai to nodot un iepazīties ar viņu." CMA balvu pasniegšanas ceremonijā Tveina bija izteikusi vēlmi iepazīties ar Pārtoni, kas ir viņas mūzikas elks.

Savukārt Makgrovs tika atzīts par labāko kantrīdziedātāju vīriešu kategorijā, bet labākās kantrīdziedātājas kategorijā balvu ieguva Hila, kuras videoklips hitam "Breathe" kļuvis par labāko šīgada kantrīmūzikas klipu.

Labākās grupas kategorijā balvu saņēma "Dixie Chicks". Viņu albums "Fly", kas jau saņēmis "Grammy balvu", tika atzīts par šīgada labāko kantrī albumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!