Krievijas meiteņu dueta "t.A.T.u." dalībniece Jūlija Volkova, par kuras sasirgšanu piektdien baumoja ziņu aģentūras, piektdienas vakarā veselības problēmu dēļ nepiedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa ģenerālmēģinājumā.
Grupas menedžeris Ivans Šapavalovs organizatoriem paudis, ka, gadījumā, ja Volkova piedalītos ģenerālmēģinājumā, viņa nevarētu piedalīties sestdienas vakara koncertā.

Grupas dziesmu "Ņe verj, ņe boisja, ņe prosi" piektdienas vakarā izpildīja otra dueta dziedātāja Ļena Katina kopā ar fona vokālisti Katju Ņečajeva.

Priekšnesuma laikā Ļena nometās ceļos un salika rokas kā lūgšanā, ar šādu žestu paužot bažas par savu kolēģi.

Starptautiskā mūzikas ziņu aģentūra "Wenn" dienas pirmajā pusē izplatīja ziņas par skandalozā Krievijas dueta "t.A.T.u" dziedātājas Jūlijas Volkovas sasirgšanu un nonākšanu slimnīcā.

Savukārt Eirovīzijas fanu mājas lapa esctoday.com, vēstot par Volkovas sasirgšanu, ziņoja, ka ka no "Skonto" halles piektdien pēcpusdienā pacēlies helikopters.

Katastrofu medicīnas centra direktors Mārtiņš Šics, kura vadītais dienests rūpējas par Eirovīzijas dalībnieku veselību, BNS pavēstīja, ka grupas dalībniece nav vērsusies pēc mediķu palīdzības. Tomēr viņš atzina, ka dziedātāja kopš ierašanās Rīgā regulāri konsultējas ar medicīnas sabiedrības ARS speciālistu, kas rūpējas par viņas balss saitēm.

Šics noliedza, ka no "Skonto" halles piektdien mediķi būtu evakuējuši kādu no konkursa dalībniekiem. "Helikopters tur ir lidinājies, taču tas ir robežsardzes helikopters, kas palīdz policijai nodrošināt kārtību," viņš sacīja.

Mediķis pieļāva, ka izplatītās baumas varētu būt reklāmas triks.

$middleRegion = 449; include("$includes_dir/middleBanner.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!