Pirmdien, 1.decembrī sešu gadu jubileju atzīmēs radiostacija "Naba" 93.1 FM, portālu "Delfi" informē radiostacijas pārstāvji.

imageFoto galerija: Radio Naba 5 gadu jubileja

Jubilejas dienā radio klausītājiem piedāvā īpašu programmu - visas dienas garumā būs dzirdami dažādu raidījumu speciālizlaidumi, sen nedzirdēti "Nabas" ētera cilvēki un dažādi viesi.

Dzimšanas dienu 8:00 iesāks raidījums "Rīta drudzis", plkst. 10:00 pie pults sēdīsies raidījuma "Zvaigznīšu brīdis uz mono" vadītājs Roberts Gobziņš ar kolēģiem, plkst. 11:00 sāksies latviešu mūzikas raidījums "Bitīt' matos" Jāņa Daugavieša un Dambja vadībā, no plkst. 12:00 ēterā būs dj Krūms ar raidījumu Dabasskats, 13:00 ētera stafeti pārņems Nora Rieksta, 14:00 - Kazulis, 15:00 - raidījuma "French.Connection.lv" vadītāji Marika un Frederiks, 16:00 - "Studentu pietura", no plkst.17:00 līdz 19:00 pie pults būs dj Ernesto, no plkst.19:00 līdz 20:00 Egons Šaraks un Jānis Vuguls, plkst. 21:00 būs dzirdams raidījums "Improvizācija" Sandras Amerikas vadībā, bet dzimšanas dienas programmu noslēgs raidījums "Audiogramma", kas sākties plkst. 22:00.

1.decembrī radio viesosies arī īpašie viesi. Starp viņiem - Latvijas Universitātes rektors prof. Mārcis Auziņš un bijušais rektors prof. Ivars Lācis.

Radio "Naba" savu skanējumu sāka 2002.gada 1.decembrī. Sešu skanēšanas gadu laikā radio spējis saglabāt savu nekomerciālo statusu, alternatīvās un indie mūzikas formātu, gan arī plašu autorraidījumu klāstu, klausītājiem piedāvājot ieskatu gan visdažādākajos mūzikas žanros, gan mākslas un kultūras norisēs. Radio "Naba" par savu galveno mērķauditoriju sauc domājošus cilvēkus, kuri vēlas ko vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā.

Atgādinām, ka piektdien 5. decembrī notiks radio "Naba" jubilejas ballīte. Tajā uzstāsies Jamaikas regeja stūrakmens Lī 'Scratch' Perijs, igauņu-ukraiņu etno - roka apvienība "Svjata vatra", Transilvānijas čigānu grupa "Nefelejcs", dūdu un bungu mūzikas grupa "Auļi", kā arī 2 Anna, Roberts Gobziņš un "Resnie putni", Dj AG & Raitis u.c. 4. un 5. tiešajā ēterā būs intervijas ar koncerta dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!