Pirmdien, 6.novembrī, klajā nāk "Spice Girls" trešais albums "Forever" un tuvākajās dienās parādīsies pārdošanā visā pasaulē, ieskaitot Latviju. Zīmīgi, ka tā pirmais singls ar dziesmām "Holler" un "Let Love Lead The Way" nupat kļuvis par Spice Girls devīto 1. vietas singlu Lielbritānijā.
Tādējādi “zelta meitenes” pārspējušas tādu slavenību kā Madonnas un "The Rolling Stones" sasniegumus. Vislielāko pateicību albuma iznākšanas sakarā Spice Girls izteikušas saviem faniem, kuri uz to pacietīgi gaidījuši veselus trīs garus gadus.

Disks ierakstīts 14 mēnešu laikā Londonā, Maiami un Losandželosā sadarbībā ar veselu producentu zvaigznāju, tai skaitā Rodniju Džerkinsu, Džimiju Džemu un Teriju Luisu.

"Forever" ir ievērojami melodiskāks un sievišķīgāks nekā albumi "Spice" un "Spiceworld". Īpaši meiteņu balsis skan tik labi kā vēl nekad.

"Pēc kāda laika, kuru esam bijušas šķirtas, mēs esam stiprākas un ļoti priecājāmies atkal atgriezties studijā," teica Melānija C. "Šis spējs ir manāms jaunajā albumā, kas, pēc manām domām, ir mūsu līdz šim labākais."

"Forever" iekļauti singli "Holler" un "Let Love Lead The Way", ar kuru "Spice Girls" devīto reizi iekļuvušas Lielbritānijas čārta pirmajā vietā, pārspējot rekordus, kas piederējuši tādiem leģendāriem māksliniekiem kā Madonna un "The Rolling Stones". Citu albuma spilgtāko dziesmu vidū ir "Tell Me Why, ritma un blūza disko dziesma "If You Wanna Have Some Fun" un "Right Back At Ya", kas ir pilna ar "Spice Girls" klasiskajām noskaņām. Albuma noslēgumā skan lēnā dziesma "Oxygen" un "Goodbye".

"Pēc četriem gadiem mums joprojām ir tikpat interesanti, visām četrām sanākot kopā," apgalvo Melānija B.

"Spice Girls" uzstāsies MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, kas notiks 16.novembrī Stokholmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!