Foto: Publicitātes foto
Režisors Kristofers Nolans jūlija sākumā atklās savu goda plāksni Holivudā ar plaukstu un pēdu nospiedumiem, medijiem apstiprinājusi filmu studija "Warner Bros".

Goda plāksne atradīsies pie slavenā "Grauman`s Chinese" kinoteātra Holivudā. Svinīgā plāksnes atklāšanas ceremonija notiks šā gada 7.jūlijā. Slavenu režisoru, aktieru un citu kino industrijas zvaigžņu pēdu un plaukstu nospiedumu aleja pie šī vēsturiskā kinoteātra ir gan cieņas apliecinājums šo cilvēku ieguldījumam kino mākslā, kā arī viens no Losandželosas populārākajiem tūrisma objektiem.

Kristofers Nolans ir uzņēmis tādas filmas kā "Memento", "Ilūzija" ("The Prestige"), "Pirmsākums" ("Inception"), jaunākās Betmena filmas un citus darbus. S

tudijas "Warner Bros" prezidents Džefs Robinovs par režisoram izrādīto godu izsakās: "Sirsnīgi sveicam Nolanu ar šo cieņas apliecinājumu, jo viņš ir viens no "Warner Bros." ģimenes locekļiem jau 12 gadus. Mēs esam lepni par mantojumu, kuru režisors sniedz skatītājiem".

Režisora jaunākā filma, aktuālās Betmena komiksu triloģijas noslēdzošā daļa "Tumšais bruņinieks atgriežas" ("The Dark Knight Rises") uz Latvijas ekrāniem iznāks 27.jūlijā, bet nepacietīgākajiem režisora daiļrades cienītājiem būs iespēja filmu noskatīties jau ātrāk – sākot no 23.jūlija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!