Kannu konofestivālā, kas sāksies trešdien, tiks demonstrēta bijušā grupas "Eurythmics" dalībnieka Deiva Stjuarta pirmā filma, taču Stjuarts jau kaļ nākotnes plānus, ziņo Popcorn.co.uk
Intervijā "Popcorn" Stjuarts pastāstīja, ka savā nākamajā filmā par galvenās lomas atveidotāju vēlas uzaicināt Nikolasu Keidžu. Uz Kannu festivālu Stjuarts atvedis filmu "Honest", kas stāsta par 60.gadu gangsteriem un kurā filmējušās trīs grupas "All Saints" meitenes.

Par savu jauno ieceri Stjuarts stāsta: "Filma būs par mūsdienu algotu slepkavu no Amerikas, kuram jānogalina indiešu žurnālists, jo viņš gatavojas rakstīt par kādu Amerikas kompāniju, kas gadiem ilgi piesārņojusi upes ūdeņus." Kompānija algoto slepkavu nosūta uz Indiju, taču ceļā uz turieni viņš "ar savu motociklu cieš avāriju un nokļūst kādā indiešu ģimenē, kur uzsāk cīņu pats ar savām dvēseles problēmām."

Patlaban Stjuarts kopā ar Dīpaku Čopru strādā pie filmas scenārija un saka, ka jau uzsācis sarunas ar Nikolasu Keidžu. "Visi pārējie aktieri, protams, būs indieši," stāsta Stjuarts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!