Foto: Publicitātes attēli
Režisora Džeimsa Kamerona jaunā filma "Avatars" ("Avatar") patlaban ir visu laiku skatītākā ārzemju filma Latvijā, informēja "Forum Cinemas" korporatīvo klientu menedžeris Krists Solovejs.

"Avatars" Latvijā tiek demonstrēta no pagājušā gada 18.decembra, un līdz šim laikam filmu Latvijā noskatījušies 162 840 skatītāju.

Filma kinoteātros tiek demonstrēta gan parastajā formātā, gan arī trīsdimensiju formātā, un, kā norādīja Solovejs, kinoteātra skatītāji vairāk izvēlas noskatīties filmu "Avatars" trīsdimensiju versijā.

Līdz šim Latvijā visskatītākās Holivudas filmas gods piederēja Kamerona 1997.gada kinofilmai "Titāniks", kuru demonstrēšanas laikā kinoteātros noskatījās 138 146 skatītāji.

Jau ziņots, ka filmas "Avatars" ieņēmumi ASV un Kanādas kinoteātros sasnieguši jaunus rekordus, pārspējot iepriekšējo rekordu, ko sasniedza filma "Titāniks".

Filmas "Avatars" kases ieņēmumi Latvijā netiek atklāti.

Filmas darbība norit 22.gadsimtā uz kādas attālas planētas, un tā vēsta par bijušo jūras kājnieku, kas piebiedrojas citplanētiešu armijai, lai aizstāvētu viņu planētu no cilvēku invāzijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!